Nu startar vi talkshow!

Den 2 februari kör vi igång med LifeTV Sverige Talkshow. En, till en början, månatlig show där vi pratar om allt som har med Hjärtats tidsålder att göra. Vi skildrar hur vi blir mer kärleksfulla som människor, ger er goda nyheter. Ni kan fråga Mia Haraldsdotter om allt som har med andlighet att göra. Ni får ett ämne varje program. Och vi håller spaning på vad som sker i vardagen som bevisar att vi är på väg mot en mer mänsklig och kärleksfull värld. Var gärna med och skicka in goda nyheter till oss och tecken och bevis ni ser på att vi nu är i Hjärtats tidsålder. Premiärprogrammet går ut 2 februari. Programvärdar Hillevi Sjögren och Mia Haraldsdotter. Varm välkomna att se showen på vår kanalsida: www.lifetv.nu eller på Youtube. ©lifetv.nu 2020 #visändermedhjärtat Mail: nyheter@liferadiotv.se hillevi@liferadiotv.se mia@liferadiotv.se